Sjuk liten tjej som behöver glass

Igår var jag på praktiken hela dagen. Pinade mig igenom dagen och låtsades att allt var bra. Kom hem och blev skitsjuk. Har legat och svettats, frusit och haft ont hela natten. Bytt t-shirt två gånger eftersom jag har svettat så. Min hals ger mig inten ro. Har ALDRIG haft ont i halsen på detta sätt innan. Varje gång jag sväljer är det ren och skär smärta. Så brukar det inte vara, det brukar ju svida liksom...
.
Hade aldrig skithög feber utan uppmätte dessa värden på mig själv:
Temp: 38.7
Puls: 44,
Andningsfrekvens: 14.
.
Om Gunilla Persson hade varit min mamma hade hon sagt att det var Jesus som gjorde att jag hade ont i halsen, för att jag ska slippa gå till praktiken eller?? Jävla Jesus att lägga sig i mitt liv.
.
.
Det enda som hittils har hjälpt mot halsen har varit glass. Funderar på om jag ska köpa ännu mer för det här är riktig pain alltså. Borde man ringa till VC?
//Sandy Dee
-
-

Mitt kök luktar muffins

Har bakat lite såhär på morgonkvisten. Sitter och luktar på mina nybakade muffins och lyssnar på stad i ljus. Livet asså!
.
Igår var jag och sköt luftpistol. Det var roligt. Visste ju att det var något jag var bra på efter min korta men mycket framgångsrika luftgevärskarriär som jag hade för några år sedan. Sköt i en lokan under psyket ute i Ulleråker. Så nu kanske jag måste gå med i en skytteklubb, så jävla lätt hänt.
.
Strax dags att ta sig till Enköping för sista dygnet på KUA (därav bakningen). Det har vart roligt men lite segt också för även om vi får göra mycket själva så är det praktik och jag tycker att praktik är jävligt segt för det mesta. Punkt.

"det är gud som gör att du kräks"

Jag har en fråga...Är inte Gunilla Persson i Svenska Hollywoodfruar totalt störd??

Det kan ju vara så att hennes dotter Erika vill uppträda men va fan måste hon vara så jävla pushig? Jag blir ju typ rädd när jag ser henne.
.
"du har röst som en ängel Erika, du är mycket bättre än alla andra. "
.
Och så har hon dragit över sin mamma till Hollywood också...och skaffat en hjälp som inte kan prata med henne. Nej, skämmes ta mig fan!

SERIESEGER!!!

Igår vann GUSK div3!!!
.
Det firades med middag på Tavernan, drinkar på stationen och öl på Bullit och jag och Hellgren firade med efterfest med bastu ...till 06.30 på morgonen...Lyckat??
Döm själv:
Resten av kvällen är cencurerad...
//Sandy DD
.
//Sandy

Trainspotting.

Lördagen utvecklades åt ett riktigt nice håll. Julie kom förbi. Vi bestämde oss för att gå hem till henne och dricka drinkar. Halvvägs stannade vi och tog en pausöl. Fick se 16.15 och 16.25 tåget och vi gjorde vågen mot dom. Fräcka tjejer på en alkisbänk. Många "gillande" blickar från omgivningen.
.
.
Sen spelade vi drinkinggames from all around the world. Vi kom dock fram till att vi behöver inga drinkinggames, vi dricker ändå. Körde även på att ha roliga hattar på oss. För livet blir MYCKET ROLIGARE med en KUL HATT!
.
Spelade Draw och lärde oss nya ord...tältfitta, analdrottning, kioskmongo och radhusbiff!
Kanonbra ord, kan användas i alla sammanhang tycker vi!
.
.
-Tänk om tåget skulle komma nu, Fan va paffa dom skulle bli...
(Sandra om att tåget skulle komma efter att bommarna gått upp)

The Winklers kläder for sale...

Lördagar i all ära men igår var jag först bakis men var ändå tvungen att stå på en loppis med kläder på VG. The Winklers krängde kläder på löpande band. Allt för en tia eller tjuga. Bara kom och ta liksom. De andra hade fina märkesgrejer och sålde dyrt. Dom sålde för typ 2500 kr och sålde kanske 10 plagg. The Winklers sålde för 700 och sålde kanske 60 plagg. Muhaha. Det bästa av allt. Sålde ett par byxor som jag köpt för 29 kr på Rut m.fl och fick 30 för dom nu!!..Snacka om buisnisswomen!
,

I'm sexy, I'm hot...I'm everything you're not!!

I fredags var the Winklers på dans på mässen på militärhögskolan Karlsberg. Sjuksköterskor var såklart extra välkomna. Tema för kvällen Collage...och var var vi? Jo fem sköna cheerleaders.
.
.
Johanna lönn sydde våra grymma kjolar och ramsorna vi drog kan vi tacka Bring it on för :)
.
Hate us cause we're beautiful but we dont like you either...we're cheerleaders!
.
Tråkigt att pojkarna på Karlberg inte levererade men efterfesten hemma på Djäknen blev riktigt nice!!

Jag kan inte klockan

Trodde att jag skulle gå till bussen om en halvtimma men nej. Om en och en halvt timma. Jättelång tid. Vad ska jag hitta på nu mån tro?

Jävlar vad arg jag hade blivit om jag åkt en timma för tidigt.

Som om veckan inte funnits

Har spenderat veckan i Enköping. För veckan är väl slut? Jag ahar ingen aning. När dom på reflektionen igår sa att vi hade vart där i tre dagar så fattade jag först ingenting, ville rätta dom. Känns som en lång dag när man inte är hemma mellan. Men okej bara två (eller 1!?) pass kvar denna veckan. Tiden går sinnesjukt fort på KUA.
.
Igår när vi kom hem skulle jag och Clara laga middag och kolla på Bonde. Clara hade bättre saker för sig så jag fick laga middag och Clara bara äta. Men jag fick en öl så det gick bra. Sen gick vi ner på Djäknen och när Clara gick stannade jag kvar. Behövde rensa hjärnan lite så jag hjälpte till att jobba. Öl kan hjälpa en utan att man behöver dricka den. Se där, visst är jag inte alls alkis.
.
Fick två bioviljetter på posten igår från psyk som tack för i sommras. Kul!
Fick också ett frågeformulär angående introt i sommras och hur man kan förbättra det eftersom dom hade fått lite kritik angående det. Jag garvar ihjäl mig.

always wash your balls...

Även Sandy hade praktik idag, på ortopeden..(.som om man inte spenderat tillräcklig tid där, redan..)
Gick med en uska och vi hade 7 patienter...ALLA var över 80 år och antingen sjukt förvirrade eller dementa. Det var som att jobba på äldreboende, vilket jag är trött på.. Så jag her torkat bajs och låtsas att jag är en gubbes fru typ... Hoppas att det blir bättre imon...annars är det bara 4 veckor kvar att uthärda liksom :)
-
Eftersom jag är en positiv människa så tror jag att det kommer bli kul bara jag får komma in i det och slippa tungt jobb som ger mig ont i axeln. På fredag får jag träffa sjuksyrran jag ska gå med.
.

Whop Whop

Nu är praktikperioden igångsatt. Ni veckor av hårt oavlönat slit. Kickstartade med att ta bussen vid halv sex för att komma till Enköping och KUA = Klinisk utbildningsavdelning där studenter gör allt. Så innan lunch hade Tilda och jag satt katetrar, satt PVKer, tagit blodprover, skickat patienter på operation, kopplat dropp och sprungit runt och vart jävligt förvirrade. Alltid roligt att starta dagen med att gräva runt i gamla damers underliv.
.
Nu är jag hungrig och jävligt sugen på bacon. Får vispa ihop en liten pastasås. Möms.
//Jennie

Kotelikorta frikasyren

Dunkar upp en bild på min nya frisyr.
Börjar gilla den mera och mer.
Funderar nu på om man skulle ta och bli lite rödhårig till hösten också.
Eller så är svart alltid bäst?

yxi , kaxi, kolme poäng på Åland

Fotbollsmatch igår...
Samling 7.20 i klubbstugan. Var inte stans piggaste tjej, hade inte druckit mer än en öl dagen innan men hade inte heller sovit mer än 3 h. Men det var bortamamatch mot Mariehamn, på Åland. Sjukt bra tycker jag för jag hade inte varit i Finland någon gång..
.
Spelade hela matchen. Var av i 2 minuter en gång. Gjorde assist till 1-0 målet och gjorde själv 3-1 målet och vi vann hela matchen med 4-1 och det innebär att vi har chans att vinna serien. En omgång kvar och vi ligger ett poäng efter ledarna. Blir en spännande sista omgång!!!
.
Åkte ju dessutom båt och kunde handla taxfree, inget Tyskland direkt men jag köpte lite roliga saker på båten:
två flak öl!
Lite Eckerö-linjen bubbel
Nya brillor
och en spermie-shot!!!

Prövar nya saker...

Kom hem från skolan och hade ett viktigt lunchmöte...kände mig vuxen.
Åkte till Stockholm och träffade mina barndomsvänner Carolina och Jennie. Vi är uppvuxna i Kode alla tre och nu bor vi i olika städer. Uppsala, Göteborg och Stockholm.
-
en butikschef och en sjukgymnast!
PRÖVA PÅ 1:
Vi käkade mat i gamla stan. Ny upplevelse för mig, jag hade aldrig varit i gamla stan innan. Jag tyckte faktiskt att det var riktigt mysigt och åker jag till stockholm igen ska jag gå dit igen när det är lite ljusare ute.
.
Vi satt och catchade up om vad som pågår i våra liv och insåg vad vuxna vi hade blivit... Jag kanske inte har kommit riktigt lika långt...StudentSandra liksom!
.
PRÖVA PÅ 2:
Åkte tåg hem och då var det ett sånt där dubbeldäckar tåg. Det har jag aldrig åkt förut. Kul grej tycker jag. Smart uppfinning men det hjälpte ändå inte, jag fick sitta i en trappa för det var fullt...
Tack flickor för en grymt trevlig kväll!!

Trött jävel

Tråkigaste sminariet på länge. Tre timmar av massa blaj. Tack för det sjuksköterkeprogrammet. Gick hem, åt lunch och somnade på det. Tror att jag måste gå ut och ta en liten promenad för att få lite luft och piggna till innan Djäknen ikväll. Vet du ine vad du ska göra ikväll? Kom och ta en öl hos mig! :) Hurra!

Förhandsvisning

Idag hände något konstigt. Jag fick för mig att studera, gick upp i biblioteket och satte mig och läste. Jag tyckte att det var roligt och blev nästan lite ledsen när det var lunch. Första gången sen vi började plugga. Kul känsla!
.
Sen sov jag jävel tills det var dags att laga middag. Ungsbakad falukorv! Mums. Känns som hemma!
.
Till allas stora glädja så är det onsdag idag och det byter ju Vem vet mest, halv åtta hos mig och BONDE SÖKER FRU! Jag, Sandra, Clara och Nina tittade och myste. Missade slutet för att springa på bio och gå på förhandsvisning. Sandra är ju så sjukt bra på att fixa gratissaker.
.
Såg NICEVILLE.
.
Tycker tjejen som spelar huvudrollen är så sjukt bra!
.
En film som är en hel del sorglig men som ändå gör en så himla glad. Vi var lite rädda att den skulle vara långtråkig för den är ändå två och en halv timma lång men det kändes det inte alls som! Mycket fina bilar också! :P
.
Så när den har premiär den 23 september borde ni verkligen kolla på den!

Inställd träning -> FEST!

Som sagt det finns två saker som är väldigt roliga. Det är FOTBOLL och FEST och när dessa kombineras brukar det bli toppenbra! Fest behöver inte innebära alkohol, det är inga alkolister ni har att göra med på denna blogg :) Men igår innebar det alkohol...
.
Började 15.00 hemma hos Johanna för att skriva en läkemedelsräkningstenta. Den klarade vi av eftersom Clara lämnade in först och hade ett fel så då rättade vi andra till det och fick alla rätt! Tack Clara! Men det var inget fel hon gjorde utan det borde ordnas till i efterhand, debatt om huruvida dropphastighet avrundas uppåt eller nedåt!
,
lagade toppengod fiskgratäng!
.
under cykelfärden, på samma cykel utan pakethållare...
Utgång på Snerkes avslutade kvällen. Men som jag sa igår: Dåli musik, änna!
En annan klycha såhär i bakisoset: Förfesten är alltid bäst!!

snälla ge mig mera hårdrock!

Träningen blev inställd. Då blev det party.
Alla blev vuxna utan sandra, hon bara fortsatte vandra...
Och jag var tvungen att lämna stället vi var på för musiken var förfärlig, dvs. inte alls min smak!
Här kommer min åsikt; rock:
.
Sov gött,
det ska jag göra för det gör man alltid med alkohol i blodet.
Muhahaha!

Tenta - CHECK!

Så klarade vi räknetentan! Firade med fiskgratäng och vin. Myser lite i Johannas soffa nu och ska snart tagga till och gå på SNÄRKES!!!

Fader vår, som är i Kode

Nu har det gått och blitt såhär. The Winklers helt fantastiska PAPPA har fyllt jämt.
Han är nämligen numera 50 år gammal.
.
Hello my name is John Wayne!
.
Han må vara gammal men se så söt han en gång var. Särskilt hårfärgen som VI barn färgat hans hår så snyggt...
.
Han må vara gammal men han är fortfarande
VÄRLDENS STARKASTE o BÄSTA PAPPA!
.
Grattis på 50-årsdagen pappa!! VI ÄLSKAR DIG!
.
För Er som glömde säga GRATTIS, helt ok med en kommentar här så framför vi det till honom!!

Hej då hår.

I lördags gick jag och klippte mig. Ganska kort. Var så trött på allt mitt hår som bara var ivägen och tjockt och fult och inte gick att göra något med. Så nu har jag knappt till axlarna. Inte helt nöjd men mycket nöjdare än vad jag var innnan. Fick ganska kort lugg och det är väl det som jag inte är helt nöjd med. Men va fan. Livet är ganska gött ändå.

Ingen fara på taket.

Vill bara meddela vår trogna läsarskara att det numera känns helt okej och att jag är sugen på fotboll igen. Alla har vi dippar i livet. Jag hade min igår. Det är en hel del som spelar in, bl.a annat har jag hemlängtan
och så var jag irriterad på en annan situation. Och jag är inte heller sur på tränaren längre, om jag undrar varför jag blev utbytt är det ju faktiskt bara att fråga honom! Tänk så det kan bli #livetasså!
.
Ikväll blir det träning och då ska jag vara glad. Jag är glad nu med för jag har haft en heldag i skolan med akutsjukvård, grymt intressant med sjuksköterskor från ambulansen, akutmottagningen och IVA!
.
Nu är det dags för klubbverksmöte.
.
Rock on dudes!

För mig var det ingen vinst...

Har spelat fotbollsmatch idag. Vi vann med 8-2. Jag gjorde tre assist.
.
Jag började på bänken och blev sedan utbytt 3 gånger under matchen, jag var inte trött eller gjorde självmål.... I mina ögon finns bara en förklaring: JAG ÄR DÅLIG!
.
Jag hatar att jag känner så. För jag var inte det, jag var väl inte på topp, men jag hatar att min tränare får mig att känna mig värdelös. Jag har redan varit värdelös i mitt liv...vill inte vara det igen. Jag gillar inte känslan.
.
När jag kom "hem" och satte mig på sängen grät jag. Jag kunde inte låta bli, det ville ut och jag kände mig så hjälplös. Man ska inte känna så när man tar 3 poäng, ellerhur?
-
"I've lost the game
I'll never do it as you please"
.

Va gör vi? Nu kör vi!

Reccar är de nya på nationen, de som skrivit in sig för terminen. På VG hade vi mottagning för dem igår. Olika stationer med olika tävlingar. Vi hade en station med servering där Sandy var och en station med beerpong där Jennie höll hus tillsammans med sexmästeristerna.
.
Jag och antonia på vår station. Vårt uppdrag, Vika en snygg servett samt skriva en kort sång...
Efteråt var det middag och dansgolv som var sjukt lyckat.
.
Maria, Jennie och Clara
.
Sophie, Sandy och Jennie på The Winkler room.
.
Jag tänkte gå hem vid 12 eftersom jag har match idag....men det gjorde jag inte. Jag tänkte inte dricka nån snaps...men det gjorde jag. Va gör vi? Nu kör vi!
Men än så länge känns det lugnt och jag känner mig pepp för match borta i Uppsalas skogar någonstans :)

I'm not running away, I'm coming home!

Det är dags för FREDAGSMYS...
.
The Winklers och Nina hade igår en supermys kväll. Lagade thaiwokgryta med grön curry, kollade film, snackade skit och njöt av varandras sällskap. En match made in heaven!
Nina bor numera i ny lägga och den var kanonfin, hon har ju gått och blivit sambo tjejen!
.
.
Körde Thaislyle och satt på golvet och käkade. Filmen som avslutade kvällen blev:
-
Den var helt klart sevärd och bara för att elefanter är stora får man inte slå dom. Slutcitatet i filmen var ett såntdär perfekt citat med...då blev man lycklig!!
Både The Winklers och Nina kom även fram till att man bler mer blödig ju äldre man blir, när man var mindre så var iaf ingen av oss sådann som grät till filmer eller tyckte att filmer var fina. Kanske var vi psykopatbarn utan empati för omvärlden?? Blir man blödigare på äldre dar...vad tror ni...är det så??

Lägenhet och ingen toa eller blir det toa, vem vet?

Nu ska jag uppdatera om min bostadssituation här i Uppsala som inte är den bästa kan man väl uttrycka sig. Sover för tillfället i lillasyster Winklers rum i den dublett som hon har fått på VG-nation. Jag har letat och nu har jag faktisktDet är en bit utanför stan men det är åt rätt håll om man räknar från fotbollsplan men fel om man vill närmare skolan...men vem vill närmare skolan?
.
Det är vad jag vet än en etta på 19m2 med egen toa, kök och dusch delas med de i korridoren. Vet inte hur många man delar med eller så. Det ska dom ringa och berätta för Jennie under nästa vecka...
.
Rummet som jag skulle få hyra av en kille i Eriksberg kommer därför att gå fetbort eftersom det var dyrt och åt helt fel håll av stan.
.
Om jag tackar ja, så flyttar jag ut den 1 oktober till min systers stora glädje!

Hola bandola ge mig en cervesa!!

Helt jävla grymt! Jag har just bokat en resa till Nicaragua med avresa 29 dec och hemfärd den 15 jan. Vi är 5 tjejer i klassen som ska dit och arbeta på ett sjukhus i Leon under 2 veckor!! Det ska bli grymt kul och förhoppningsvis lärorikt på många olika sätt!!
.
Måste ju försöka lära mig lite spanska nu innan man åker!!
skall vara ett surfparadis!!
såhär ser sjukhuset ut!!
.
Resa ToR 8040 kr /pers.
.
Numera draget endast från mitt konto....40200kr eller 141 223 Cordobas...#stenriktjej85 :)

BSF premiär!

Det är onsdag och idag blir äntligen onsdagen som den ska vara. Bonde söker fru startar igen. Då blir det till att laga kök ihop och glo på bönder, halv 8 hos mig och vem vet mest. Sedan skadar det ju aldrig med en onsdagsgrogg till det...'
.
Käk inhandlat på Willys
Käk tillagas
Käk äts.
BONDEMYS!

Stefan Liv

R.I.P.
.
En stor idol, ett tragiskt öde...

HAHAHHAHAHHAA

Du ser ut som en badboll. Hahahahaaa. Ja fattar grejen.

Vi drar till fjällen tycker jag!

Klicka på bilden för att komma till sidan.
.
Är sjukt jävla sugen på en skidresa i vinter. Var längesedan som man var i Alperna och nu vet jag ju att knät håller igen. Det är inte bara snö och skider som man vill åka till utan After Ski är ju en helt fantastisk uppfinning.
.
Nyår i Saalbach 2007/2008. Igen igen kära brudar!!
.
Var inne och surfade runt på Rollin Snow förut. Dom har bland annat resor till St. Anton vilket jag är sjukt sugen på. Sportlovet 8000Kr Vilka är på??
.
#vintersandra

Smartson testpilot

.
Jag har varit och hoppas att än en gång få bli testpilot hos smartson. Där testar de allt möjligt bland annat har de testat smaksatt grädde som har fått toppbetyg. Jag har käkat chokladgrädden till kladdkaka och det var toppen! Kolla in KLICK
.
Jag har satt upp mig på att få testa juice och det kan alla göra, man behöver inte vara medlem eller nåt sånt. Gratis juice har ingen dött av vad jag vet! KLICK

Linsproblematik.

Har haft linsproblem i veckan. Bara haft en lins och det var en lånelins med fel styrka. Jag har därför använt glasögon i skolan och den enda dåliga linsen på mina träningar till jag i fredags fick hämtat ut sprillans nya linser. Det var som vanligt svindyrt, men so worth it!
.
Fick höra att jag ser ut som en ärkeflata i glasögon....vad tycker ni??

Från bra...till mindre bra...

Igår (fredag) hade jag (Sandra) min första gasque (sittning). Det gick toppen. Mina jobbare var great och vi lyckades fixa hela kvällen till en riktigt bra kväll. Jag var satans nervös innan men jag klarade av jobbet som hovmästare. Vi hade en grymt nice fest tillsammans med kökspersonalen efteråt!
.
Imorse gick jag upp ganska tidigt. Har nämligen spelat match. Vi spelade 1-1 mot Östervåla. Vi borde väl antagligen ha vunnit. Jag var dålig och det fick jag veta av tränaren samt av folk i laget. Jag har så svårt för att ta det och gå vidare. Jag tyckte att jag kämpade och slet men det krävs mer... mer av mig! Jag vet inte vad jag gör för fel, varför jag är så dålig, det gick ju ändå hyfsat i Vallen. Det var dock inte bara jag som fick skit, men det är det man själv får som man lägger på minnet.
.
Det är tråkigt att höra under och efter match att man inte är tillräckligt bra... men inte bli utbytt utan få stanna på samma jävla position...Om man suger så jävligt borde man väl bli bänkad eller hamna på en annan plats där man gör mindra skada?
Så sedan jag kom hem från matchen har jag legat i min säng. Kollat på Private Practice och varit ledsen. Försökt komma på en mening med livet och sånna lätta saker.
.
Tomorrow ska jag mova the fuck on!
.

3 fotbollsträningaar

som sagt. Jag är nöjd därför att jag inte varit bakfull på någon av dom. Lyckad tjej 85

RSS 2.0