..svenskar är ju ett rätt stelt folk förutom när man grillar...

Imon står det en massa kul på The Winklers schema.
.
Fotbollsmatch på Ekarvallen 12.00 mot Gilleby/Stala. Kom och titta när Sandra jagar läder!
Jennie jobbar (kanske inte lika kul...)
.
Kungsbackakalaset och The Poodels med Hanna och Peter
.
Grillning i Onsala med folk!
.
Ha en skön helg, det tänker vi!
.

psychosocial...

Nu kommer lite mer inlägg om mitt jobb (Sandy). Jobbet på psykiatrisk vårdavdelning...sk sluten avdelning.
.
Alla som arbetar har överfallslarm på sig. Det larmar man på om man känner sig hotad eller om man blir överfallen helt enkelt eller behöver snabb förstärkning till avdelningen. När larmet går rusar så många som möjligt från varje avdelning dit som larmet går.Detta händer väldigt sällan. Har kanske hänt 4 gånger sedan jag började. Men denna veckan så var jag tvungen att trycka. Jag kan inte säga varför men det var en situation som jag inte själv kunde klara av. Vi pratade om det efteråt, jag var lite skakis, men alla var överens om att jag handlat rätt. SKÖNT!
.
Oh, there are cracks in the road we lay
From when the devil fell, the secrets have gone mad
This is nothing new but would we kill it all
Fate was all we had
.
Idag har jag fått vara på en ny avdelning. Psykosavdelningen eftersom de hade väldigt ont om folk. Jag har suttit vak och lärt mig lite nya saker och fått umgås med sköna patienter.
.
Om man vill se mer om hur det är på en sluten avdelning kan man kolla på en dokumentär på SVT som heter sluten avdelning och är inspelad i stockholm. Gick på TV i dagarna... KOLLA HÄR!
.
Här kommer även en bild på mina nya arbetsskor som jag har inhandlat. De kostade 130 kr strl 35 och sista paret ...billigt I know. Det är änna nät på sidorna så man blir inte så jävla svettig om fötterna heller. Toppen!
.

Megashopping ...

Jag är inte bruden som handlar en massa saker men här i veckan fick jag ett ryck och handlade en massa roliga saker på rean!
.
badshorts
lacktights, linne och scarf
ticha, nätshorts, och earrings
and a pair of boots!
.
Köpte även ett par solbrillor, ett hårband, arbetsskor och en sport/bikinitop som jag ska när jag badar för jag kan inte finna en bikini som täcker mina gigantiska bröst. Allt på REA såklart!

Things will never be the same

.
Igår var jag (sandy) och min söta bror på Roxette. Lisa och hennes syter Jennie var också med. Lisas pappa fixade in oss när han jobbade som vakt i VIP'n. Vi sa att vi skulle sälja öronproppar :)
.
Roxette har så jävla många bra låtar och dom drog verkligen alla stora dängor och jag stod som i himmelriket och sjöng med i varenda text. Jag saknade en hel del låtar men jag hade nog inte kunnat byta ut några dom spelade. Jo dom nya låtarna. Roxette är för mig ett band som man lyssnade mest på under 90 talet och musiken som de släpper nu låter likadant och det funkar inte när de är femti. Men Per Gessle som gillar pengar borde sälja sina låtar till typ Eric Saade och Måns Zelmelöv eller så!
.
.
Marie Fredriksson, vilken otroligt grym kvinna. Hennes röst höll inte riktigt igår på konserten men hon har stil och hon har kämpat sig igenom en hjärntumör och står på scen. Då får man sjunga precis hur man vill. Per Gessle som inte har en hjärtumör får däremot inte hålla på som han gör. Jag klarar inte av att titta på karln. Han hoppar runt och sprätter med benen värre än anneli rydé...skämmes!
.
Så glad att jag var där med min kära bror och vi hade det grymt bra.
HELLO YOUR FOOL, I LOVE YOU!

Till rytmen av en regnig natt...

I torsdags var det fest hemma i Casa del Winkler. BBQ med resekompisar från Filippinerna och Hollywood samt Peter från Kungsbacka. Detta visade sig vara en toppen blandning och maten var god och alkoholen var god och dansmovsen fanns och satt som en smäck. Vi spelade spel där tjejerna utklassade killarna, vi kastade pil och vi dansade på bordet. Man kan säga att det var sköj!
.
.
Hanna , Nina och Lotta
tjejer, underbara tjejer...åh vilken syn...
.
Det här var alla bilder som Systrarna Winkler lyckades prestera...men Hanna Peace tog en massa bilder och en del finns i denna heta blogg SinSisters
.
Pisang Ambon är en toppendryck  särskilt i kombo med Arvingarna!

She works hard for the money

Jag trivs på mitt jobb och jag lär mig så himla mycket. Någonting nytt varendaste arbetspass. Idag fick jag lägga om skärsår på handleder, byta diskmedel i diskmaskinen och drogtesta ett urinprov. Alla saker är viktiga att kunna och dessutom gillar jag att kunna saker.
.
Men hur mycket jag än trivs så undrar jag vad jag tänkte när jag valde att jobba 9 veckor i sommar...man vill väl för sjutton vara lite ledig. Jag ler väl när jag kollar bankkontot förhoppningsvis. Men nu funderar jag på att försöka få lite semester de sista 3 veckorna...
.

Happy b-day!

Sandra 26 år
.
Dagen började med arbete 6.45-16.00. Men det var en bra dag och ssk Indira fyllde också år så vi hade kalas på jobbet med partyhattar och kladdkaka.
.
.
Hemma från jobbet hade mamma och pappa grillat. Hela familjen och Lisa satt och käkade i trädgården. Jag fick en Puma parfym, pengar och bootsen som inhandlades på Wings and wheels.  Av Niklas kommer jag att få någonting idag och av Jennie får jag väl en present i Uppsala kan jag tänka.
.
Strax efter 18 började det dyka upp tårtsugna gäster. David, Bengan, Rydén, Joel, Amanda, Terese, Marcus, Kajsa, Anna, lillasyster och Tobbe. Grymt trevligt. Jag hade bakat en hallon och blåbärstårta. Vi satt och tjötade och hade det kanonmysigt. Spelade tennisspelet och boule och bara njöt av sol och värme. Fick böcker, sjukt nice örhängen, choklad, blommor, trisslott! Glömde att ta kort dock :)
.
Saft saft hallonsaft, bättre saft har ingen haft:)

she's another 2 years older and 3 more steps behind...

Ibland känns det bara tungt, jobbigt och dåligt. Då ska man kämpa på och tänka att det blir bättre...Hur jävla lätt är det liksom?
.
Idag har jag bakat tårta inför min födelsedag imorgon. Stora, tjocka, söta Sandra fyller 26 fucking år. Grattis typ! Det trodde jag inte...att jag skulle bli såhär gammal...bra jobb får jag ändå säga!
.
.
Jag föddes året 1985, kolla här vad snälla och fina alla var. Undrar när den stora muschen skall göra comback?
.
.
These wounds won't seem to heal, this pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

Blä

Jag är ganska trött på att jobba. Mitt jobb är roligt och mina jobbarkompisar är bra så det är inte det. Jag skulle bara mycket hellre göra något annat. Idag har jag legat i min säng och kollat på Bones för att jag ska orka med mitt 17 timmars dubblepass. Jobbar både kväll och natt. Hur kommer det sig att man säger ja till det? Jag är antagligen korkad på något vis. Men men. På torsdag kommer Nina mfl hit och det blir roligt :)

My baby drove up in a brand new Cadillac...

Sedan var det lördag. Dagen efter fredag på fästningen. Då är det inte Kungälv som gäller utan Varberg och Wings and Wheels. En träff med över 6000 bilar. Jänkare mest och vi åkte ner i Nina och Bennys Cadillac -64:
.
Cadillacbrudarna
Hanna, Jennie och Sandra
Give it to me baby!
och så träffade vi kusinJocke.
.
Kvällen avslutades med grillat hemma hos Nina och Benny. Satt kvar fram till 04 cirka för vi hade det så satans trevligt. Kolla även in SinSisters blogg eftersom finaste Hanna var med!

Livet är en fest!

I fredags var det dags för reunion av familjerna Andreasson och Winkler. Öl på Krogen och vidare till fästningen för att kolla nationalteatern och funfair samt äta en massa tårta!
.
Allesammans!
Mr DojDoj kom!
Gick ombord på en båt i älven!
Träffade Hilberts.
En toppenkväll! Tack till alla inblandade!!

Hurra för helgen.

Har haft en helt sjukt bra helg. Nationalteatern på fredag, Wheels and Wings på lördag och massa härligt folk! Och massa sol! Tack alla. Puss

Herrä, det kunde vart värre, lägg av med att blajja och ta dej en brajja.

Har varit på konsert, Nationalteatern och FunFair. Hur jävla bra som helst och jag är packad och det är ännu bättre. Ledig helg TJOHOOO!
-
Jag lever
men jag skiter väl för helvete i hur det går för mig.

feeling hot, hot, hot...

Sol hela dagen.
Frukost på kaggeledstorget med Jennie och Vilja. Mys Mys.
.
Vidare in till staden GBG för att se på PH's och Manges supercentrala lägenhet och glassa på balkongen.
.
Avslutade dagen med familjen och grannen Björn kollade fotbollen. Trots att jag hade min landslagströja på mig förlorade vi och spelade så otroligt dåligt att jag skämdes... Den enda svensk som var bra enligt mig var också den som inofficiellt är framröstad till årets hetaste i VM...
.

det är lättare att falla med ena foten utanför...

Som vanligt så jobbar jag en massa. Har fått beröm för mitt bemötande och mitt engagemang av personalen=kul. Trivs jättebra men undrar i mitt stilla sinne hur jag kunde gå med på att arbeta 9 veckor i sommar?? Har lite innestående semester...undrar om jag ska ta ledigt i en vecka?
helt okej att ha vak utomhus!
-
Var på Friskis & Svettis gratisgympan igår med. Jag och Terese var så hurtiga som bara vi kan vara...fanns dock väldigt mycket att skratta åt inte minst killen som var en av instruktörerna. Han måste ha varit väldigt säker på sin sexualitet. Var kanske aningen för mycket positiv. Och vad är det med vissa instruktörer och slutposer som ändå bara dom kan??
-
Känns bra att jag tränade iaf. Jag mår bra av träning och att må bra kan ju anses vara en bra sak i de flesta fall!!
.

glad_tjej_88

Idag har jag sovit nästan hela dagen. Sen gick jag upp och hjälpte Knicken slipa sin bil. .
.
Igår ville Sandra göra något så vi åkte till Bäckebol och till biltema. Jag handlade. Två jätteroliga saker.
.
Rolig sak 1: Fyra uppladdningsbara batterier som tydligens ka vara jättebra. Roligt därför att det betyder att jag kan börja använda min sytemkamera igen!
.
.
Rolg sak 2: En cykelhjälm därför att min har jag haft så länge och tappat i marken så jag tor inte att den är så bra längre. Min nya har visserligen inte refexfärg och machar inte färgen på cyklen. Så kanske inte särskilt rolig ändå.
.
.
Nu väntar jobb i några dagar men ser fram emot helgen. Nationalteatern och Wings and Weels. HURRA!

Hurtbulle ?

Heja Sverige som ska spela semifinal på onsdag. Jag jobbar då. Jävla synd om patienterna för jag kommer att sitta framför tv'n...
.
Efter att ha kollat på matchen kände jag mig jävligt inspererad. Så jag drog på mig löparskorna och körde igång de där jävla intervallerna som jag har fasat så mkt för..
3 min 6 gånger osv..vilan är i ringar :)
skrev dom på handen för att komma ihåg. Jag orkade och var ute i en timma. Fick ha gående vila på tvåminutarna för jag blev jäklaremig trött...
Mamma och pappa har ju varit iväg i Polen i en vecka nu och de kommer hem imorgon så för att de ska tro att vi har hållt ordning här hemma så städade jag rummet, bytte lakan och hela skiten, körde tvätt och diskmaskin och lagade matlådor inför veckan :)
Chili con carne är mumma det!!
.
Dessutom tycker jag att publiken var lite väl hård mot marta i den andra kvartsfinalen. Det var ju för fan inte hon som blåste straff och blåste sönder hela jävla matchen. Hatar när domaren avgör matcher, men grattis USA och framförallt Pia Sundhage!!
.
SANDY

Såg Ni fotbollen igår?

Två sjukt spännande matcher och två matcher till förlängning. Japan slog Tyskland, Älskar't!! Tyskland spelade inte bara dåligt, de tillhör inte världens snyggaste heller...haha kolla in:
garefrekes och angerer
prinz
.
Nej nu var jag riktigt taskig...men jag fortsätter ... 12:30 spelar Sverige sin kvartfinal mot Australien. Dom har med en riktig pudding i laget:
Nåt ska man ju vara bra på...

Ledig Torsdag

I torsdags var jag ledig. det firade jag med att kolla gamla avsnitt av Bones och bara ta det lugnt. Fixa och greja med lite småsaker. På kvällen hade vi tänkt dricka öl vid fästningen men jag och Terese käkade chokladpudding med hallon och drack mjölk på altanen istället. Sen kollade vi film. En sjukt dålig film. Hett tips: Titta inte på Just Wright. Fanns inte ens en snygg kille att dreggla över.
.
.
Men ät gärna chokladpudding. Det är gott.
.
Min kamera är för övrigt hemma hos Stefan där jag råkade glömma den och den får nog vara där tills på fredag kan jag tänka mig. Man orkar ju inte riktigt bara svänga förbi när man åker buss och bussarna går varannan timma typ.

17 h och mitt första nattpass.

Fick in ett X-vak på avdelningen igår kväll. Det innebär att någon ska sitta med personen hela tiden. Då behöver man ringa in extra personal. Inte yberlätt att hitta någon som kommer in och jobbar natt i semestertider. Jag ställde upp och stannade kvar. Det blev alltså jobb från 14-07. Jag somnade inte en enda gång men jag var satans nära mella 5-6 när jag hade mitt sista vak. När man tog kontroller eller städade var det lättare att hålla sig vaken.
.
Åkte hem och skulle sova. Då ringer bror och Oscar och har fått stopp på bilen och måste ha en ny bil fort som attan. De ska till en möhippa och kidnappa bruden. Jag kör i all hast till kungälv och har endast fått på mig en joggingdress inga strumpor eller nåt. Såg ut som stans största vrak.... Får åka röd express hem och är inte hemma igen förren vid 9.
.
.Äntligen sängen och så däckar jag till lillebror kommer hem och väcker mig igen. MORMOR och MORFAR är här och de har fika med sig. Sätt på kaffe. Upp och hoppa, HAPPY FACE on!
.
13.00 åker dom och då hamnade jag i sängen igen. Sov fram till 18. och vad fan gör man när man vaknar så sent undrar jag. Alla fester har ju redan börjat... blir till att ligga ensam hemma.
.
.
Men nu har jag iaf klarat av ett nattpass i min karriär och jag hoppas att jag blir lycklig när lönen kommer!!

Fight and defend

Behöver ju som sagt träna. Jag ändrade mig och ångrade mig typ 5 gånger innan jag tillslut tog mig in till Kungälv och var med på Friskis och Svettis gratisgympa på SkarpeNord. Det gick bra...jag orkade. Vet bara inte när fan jag ska få tummen ur och springa de jävla intervallerna som vi ska med fotbollen. En hel timme med intervaller, jag vågar inte försöka eftersom jag vet att jag inte kommer orka. Tufft liv.
.
På friskis spelades låten som jag lyssnat mycket på i mina dagar, solen kom fram och jag insåg att det är bra att röra på sig:
-
.
När jag var sjuk var de enda orden jag såg i golvet när jag tränade FRI-FRISK och jag bara kämpade för att nå dit. Keep holding on!

börja om från början...

Jobbar så hårt, precis som min syster. Idag har jag haft egna läkarsamtal med min egen patient som jag är kontaktperson för, jag har varit på ECT och på fredag kommer jag att gå ner själv med patient på ECT. Oj vad jag lär mig mycket.
.
Men oj vad jag inte är sugen på att börja 6.45 imorgon. Och oj vad jag inte tränar utan sitter still och äter. och oj vad jag verkligen inte tycker om mig själv idag.
.
Imorgon är det väl en bra dag att börja om på nytt eftersom jag inte klarade det i lördags, söndags, måndags, tisdags eller idag. Fan, va svårt det ska vara att få tummen ur. JAG ORKAR INTE!
.
You wish looser.

Denna kropp

Min kropp skriker efter vila. Har jobbat och härjat massor. Skulle vilja göra något men tror att jag satsar stenhårt på min lediga dag imorgon och tar det väldigt lugnt idag. Kan kanske sträcka mig till att duscha och impregnera mina nya skor. Det får räcka.
.
Soundtrack till min kväll: Sonata Arctica – Broken

Bostadslös

När Jennie säger att rummer ska komma iordning menar hon att Sandra och hennes skit ska ut. Inget illa i det. Vi behver vår privacy. Tills vi hittar något kan jag slagga i Jennies korridorsrum iaf ett tag, men var ska jag bo sedan??
.
Finnes: 25-årig sjuksköterskestudent
Sökes: Sängplats i Uppsala inför hösten
.
.
Så vet du någon, något som skulle passa mig så hör gärna av dig. Är glad för den hjälp jag kan få!! sandrawinkler@spray.se

Uppsala

I fredags drog jag till Uppsla. Tog flyget och det kändes mycket lyxigt.
Fredagen bjöd på massa öl och massa dans på bryggan. Och massa kärlek från Clara och Johanna i min säng. Så mysigt! Lördagen inledde jag och Clara starkt med att köpa cola och gå på museum. Gustavianum har en fotoutställning över sjuksköterskeyrkes utveckling och den var vi ju tvugna att se på. Efter det ville vi var lite aktiva så vi plockade med oss Claras lekkit och gick till stadsparken. Det var frisbee, badminton och sjuka mängder strandtennis. Och fy attans vad bra vi var! Klarade över hundra! En snabb glass med Johanna hann vi med innan vi gick för att göra något galet. Vi drack vin utanför Claras hus :) Det var jätteroligt! Idag har vi tittat på massa vänner. Känns lite tråkigt att åka hem redan imorgon men så är det. Trivs för övrigt bra i mitt nya rum och längtar tills det kommer iordning.

Joels kalas

Joel har fyllt år och vi firade att något sånt hade hänt. Det var öl och kött hemma hos joel. Dans och annat blev det samt utgång på Krogen. Tipp topp fix av mr joelsson!!!
.
Joel kör musikquiz. KUL!
Tack för en kul kväll Robban!

fur sex

eller??
.
tur att västkusten är full av vänner  och kärlek!

RSS 2.0