Awsome shoes

Hur coola va dom inte då??

Det är visst söndag!

Det är jag faktisk ganska säker på. En typisk söndag. Sov länge, gjorde inget särskilt. Spelade TV-spel. Beställde pizza online. Typisk söndag. Nu tänkte jag att jag skulle beta räkningar men kan inte hitta mitt logga in kort. Letat överallt. Det finns inte. Livet när det är som sämst. Måste jag gå till banken och betala räkningar då? Kostar det massor? Inte fan vet jag. När gjorde man ärenden på banken senast liksom?
.


STORM

Hemma på Västkusten är det storm. Folket skall hålla sig imonhus. Mamma och pappa har ingen ström så dom sitter väl och tittar på ett stearinljus och myser.
.
Här i Uppsala har det snöat idag. Det är noll grader så det lägger sig bara som slask och då kan det lika gärna vara tycker jag.
.
PUSS

Nöjd

Fantastisk helg! Inflyttningsfest och maskerad. I fredags blev det ju också bestämt vart vi ska bo och hur framtiden ska se ut. Så skönt att veta att man om två år ska flytta in i en fyr i Lysekil. Behöver man inte gå och grubbla över det. Jag tänker att man kanske ska köpa Hållö fyr. Den är ju fin.
.
.
Jag tror att det är kväll men det är det inte. Det finns fortfarande massa tid kvar på den här dagen som man borde spendera med traumatologiboken. Det lär ju inte hända.

Tjenare fan alla listeners där ute...

Ragge här fan, finare än Tarzan fan.
.
Maskerad igår och som vanligt bestämde vi oss inte förren en timma innan vad vi skulle klä ut oss till men det blev totally awsome. Vi gick in i rollen totalt och svinade runt som raggare syrran och jag! Dessutom hade vi vår rara söta Anna med oss!!
.
.
Fräckaste systrarna i stan eller??
Ha en nice första advent!

Servering

Hittade en bild av oss som serverade på GÅSBALEN.
Vi var grymma och mina jobbare skötte sig exemplariskt.
Det var bara jag som tappade ett kolaäpple rakt på honören :)
.
En riktigt bra sexa efteråt med. SuperLIKE!

All ends

Idag har jag toklyssnat på bandet All ends. Tycker deras cover på Apologize är bra + att dom har en sjukt snygg bil i videon. Tänk när man själv roadtrippar i USA...längtar redan!
.
.
.
Ha en trevlig kväll mina vänner!

Vi kör på!

Jobbar bakom baren
.
Opererar trasiga människor
.
FESTAR
.
Ikväll är lillasyster Winkler på kalas hemma hos Marcus, han har ny lägenhet.
Sandra ligger hemma och peppar inför morgondagens fotbollscup...typ skittidigt.
.
Just opererat en axel, Hurra för mig!

Tatuering!

Jorå, nu har vi varit och tattat oss.
The Winklers innehar nu varsinn tatuering någonstans på handleden med bokstäverna hskdv?
.
Dessa bokstäver har innerbörden:
HUR SVÅRT KAN DET VA ?
Kan vara bra att tänka ibland när det uppstår svårigheter i livet...

Hemligt uppdrag

Systrarna drar iväg på hemligt uppdrag i eftermiddag.
Någonting som får oss ännu närmare varandra...
NYFIKNA??
-
Det börjar på T...
.
Lyssna på en skön låt medans ni grubblar:

Vad är väl en bal på Snerkes?

Igår var vi på bal, min lilla syster och jag.
KMK-bal för alla Uppsalas klubbverkare.
Sjukt lyckad tillställning med god mat, styrdans, fuldans, öl, efterfest och rötjut!
.
VG-s klubbverkare samt 2Q och 3Q
.
Alltid lite spex :)
.
//THE WINKLERS

lost like a kid in a maze...

Hinner inte med...ligger efter med allt.
Ikväll är det bal... skall bli intressant.
.
.
Old habits die hard
hard enough to feel the pain
-
// SANDY

Nej

Och den tråkiga känslan i kroppen när man inser att man har städdag i köket. Har köpt glass och cola och hade inte tänkt röra mig mer men inte. Nej här ska storstädas. Inte helt roligt.

Andas

Jag tor att det är dags nu. Jag tro faktiskt att jag har tid. Jag kan andas igen!!! 8 veckors praktik är över och det är så jävla najs. Sista dagarna på neurokiruregn var jag den mest tråkiga och ointresserade studenten ever men jag hatar praktik. Det är så fruktansvärt tråkigt. Imorgon ska jag jobba 12 timmar men ser fram emot det. Helt annan sak när man inte blir bedömd och stirrad på och nertittad på. Iaf så är jag glad. Är också glad över att det är andra veckan irad som Sandra jobbar med mig på Djäknen. Kul :) Hon är bra duktig den tjejen. Men vad kan man väna sig, vi är ju släkt.

update kommer...

ska leta upp lite shyssta bilder å liknande.
.
Sov gott...

Kings on the road

Här blåser vi fram i natten. Multitasking!!
Har handlat godis och försöker sniffa dom...gött!
Jennie har dragit vinstlotten i världens genetiska lotteri.
På henne finns det inget man vill ändra!

November

När blev det November? Jag hann inte med. Det är mycket nu.
.
Har haft en jävla massa praktik varav en vecka på ambulensen och det var ASCOOLT. Men nu är jag stört trött på att vara student och ser inte särskilt mycket fram emot att vara på operation nästa vecka. Får ett litet avbrott för en snabbvisit hemma måndag till tisdag. Najs att träffa familjen. Mer onajs därför att anledningen till att vi åker hem är begravning. Inte riktigt lika roligt.
.
Jag tänkte äta chokladpudding till lunch idag så jag måste gå och handla mjölk. Jag har redan varit på stan en gång idag och handlat för jag letade present till mamma och pappa. Visste precis vad jag ville ha och hittade det! Hurra! Så jävla nöjd. Bara hoppas på att dom blir glada också.
.
Igår så spelade vi alfapet och drack vin i Jennies hushåll. Spelade i lag och fram emot andra omgången blev det ganska vilt. Toppen nåddes nog när jag och Clara fick 78 poäng när vi skrev fengshui baklänges. Ordet i sig var ganska omdiskuteras men ingen la märke till att vi med pil och svart ruta la ut 11 brickor fast man bara får ha 7. Men det gick igenom! Drog till V-Dala men var inte kvar där särskilt länge utan gick ner till Sandra som var på pubrunda nere på V-dala. Sen gick vi hem. Ingen fick ligga.

Sportkväll.

Igår var Sandy på Pubrunda med VG's idrottsförening. Tävlingar längs vägen som sig bör och det var riktigt nice.
.
Poängställningen Open Office dok1 och 2

Bartenders

NU SKA VI INTE VARA SJUKSKÖTERSKOR MER...NU SKA VI BLI BARTENDERS I L.A!!!
2COOL4SCHOOL

Super-nörse eller?

Praktik på IVA och akut är slut och det känns rätt gött. Nästa vecka blir det till att vara narkos och operationssjuksköterska!
.
Idag lyckades jag sätta en PVK bara sådär, drog fyra dränage ur en bröstkorg (svimmade inte), drog CVKer och blandade en hejdundrans massa läkemedel. Men jag känner en sak just nu...jag skulle inte vilja jobba som IVA-syrra. Dom är sjukt pretto och seriösa...ORKA liksom. Dessutom alla dessa maskiner, slangar och teknik, då kunde jag jobbat på Volvo :)
.
På träningen idag fick jag dock nytta av min yrkesroll. En tjej drog av korsbandet och jag var snabbt framme lindade, var lugn och lade i högläge. Sjukt stolt över mig själv eftersom jag har haft grymt svårt för att ta hand om det eftersom jag vet hur fruktansvärt ont det gör och får bara flashbacks från mina egna skador...men alltså inte idag. Agerade som ett proffs (enligt mig själv).
.
Over and out// Sandy
.

Svimma eller inte svimma?

Idag har det gått bra för mig på praktiken. Jag svimmade inte och fick väl göra lite halvkul grejer. Jag fick vara med vid en elkonvertering  och jag var den som sövde patienten....snacka om makt!
.
elkonvertering är när man skjuter en stöt med el genom hjärtat för att det ska börja slå normalt igen. I vårt fall hade patienten förmaksflimmer...
-
Jag har blandat olika näringsdropp och räknat vätskebalanser. Sprungit ärenden och varit behjälplig på alla sätt och vis.
.
//NURSE SANDY AT YOUR SERVICE!

Ny lägenhet sista terminen??

Jag fick erbjudande om ny lägenhet sista terminen. Då skulle jag bo på nationen. Hyran blir högre men jag bor mitt i stan...
.
WHAT TO DO?
.
//SANDY-LANDY-LEE

Nu kommer tåget...

.

Idag på praktiken hände nåt som kan vara både roligt , pinsamt och farligt beroende på hur man ser på det. Vi skulle dra ut två dränsladdar ur en mans hjärta när jag känner att jag hör tåget komma inne i huvudet på mig.. Börjar röra på fötterna och känner snabbt att jag måste sitta ner. Rör mig bort mot sjuksköterskebordet och någonstans på mitten blir det svart och nästan framme så faller jag ihop.
.
Det märks ju att man har med Intensivvårdssystrar att göra. Dom var framme direkt (som jag uppfattar det) och jag hade juice och fick en massa frågor. Som tur var hann jag inte fram till skrivbordet för isf hade jag nog dunkat hövvet rakt i det med. Hade ju varit sjukt trist.
.
Det är ganska pinsamt att svimma särskilt när det som man svimmar för inte är ett dugg äckligt. Men det kan ju ha många förklaringar och mycket som spelar in. Det var sjukt kass luft i rummet och jag hade bara ätit några munnar nyponsoppa innan jag åkte för jag får frukost där vid 8.00...
.
Japp så kan det gå, helt väck blev jag i alla fall men jag kom tillbaka och fick färg snabbt till skillnad från min svimmning i termin 3 då jag fick ligga på AVA i 12 h. med telemetri då blodtrycket inte gick upp och jag var jävligt bradykard.
.
// SANDY

Ullared

I helgen var det 5:e året som tjejerna åkte till Ullared. 16 tjejer som shoppar sönder sig och låter vinet flöda , äter god mat och snackar skit. Badade badtunna och njöt av livet.
-
Shoppingligan vann jag inte. Handlade inte för speciellt mycket men jag vann fylleslaget om det hade varit en tävling. Så kan det gå! Hade ju druckit en hel del vin dagen innan med...och iår drack alla vin=Ingen gravid
.
Ditt samvete förnekar men din spegelbild är sann
Jag vet att det är ensamt där du går
Dina ögon talar sanning men hör gåtor från din mun
Doften utav ångest mot mig slår

Låt ilskan i ditt inre sväva ensamt mot sin död
Se barnet i din spegel den du klär
Se hoppet i dess ögon se viljan i dess själ
Förneka ej den människa som du är

//SANDY

Röd dag

Jag hade tänkt att jag skulle åka in till stan och kolla lite idag men så kom mamma på att det är röd dag. Då kanske det är stängt? Inte vet jag. Men men jag går väl ut och grejar i garaget lite då. Tydligen någon port som ska flyttas på och vem är bättre på att flytta portar än jag? Nej tror inte det finns någon. Tur jag kommer hem och styr upp lite.
.

Borta bra! Hemma BÄST!

Idag har The Winklers korsat landet lagom. Från Öst till Väst på 5 timmar med stop för en Thaibuffe i Västeråstrakten... Jennie bangar aldrig thai så, så fick det bli.
.
På Bandit hörde vi båda en låt för första gången och båda föll och änna undrade vad detta var....och detta var:
-
.
(Idag har vi även varit och lekt med grabbarna på ambulansstationen. Satt fast varandra på spineboards, tagit ur varann ur bilvrak, sett medicinerna, suttit i ambulanserna och burit tunga bårar...COOLT!)

Oj.

Oj vilken period av skola vi är inne i. Inget sköj alls att rekomendera
Lär oss en massa bös...praktiskt.
Har varit på träningscentrum idag och simulerat. Fått en pat och gått in till (en docka) och så händer det massa akuta saker som man ska ta hand om. Var allt lite nervigt måste jag säga... jag gjorde en go graj. Sa att pat hade 14 i AF och och så hade den 28...tur att killen inte kan dö!
-
Simon Karlsson född 1941.
.
Men nu är det gjort. Plus att jag lärt mig om operationsdukning och operationssjukvård så imorgon skall vi på studiebesök på AMBULANSEN och sen åker vi HEM!!!
.
PUSS

RSS 2.0