Detta inlägg skyddar 95 barn mot stelkramp

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.
.
För att stödja deras arbete publicerar vi detta blogginlägg och skänker tillsammans med Akoteket Hjärtat vaccin mot tstelkramp till 95 barn runt om i världen.
.
För varenda unge
.
Foto: UNICEF/Assling
.
Läs mer på www.unicef.se

Saker som har hänt mig idag som inte brukar hända

1. Jag och Sandra har lämnat in ett frädigt arbete för kommentarer 12 dagar innan inlämning! I vanliga fall hade vi ine börjat tänka på att vi hade ett arbete att skriva vid det här laget.
.
2. Jag slant med en kniv och stack mig rakt i handen, det gjorde ont, det började blöda massor och jag blev alldeles svimfärdig. Tur att jag inte gör detta varje dag.
.
3. Jag gick över för att säga hej i huset och hamande på en lektion i Lindy Hop. Jag har alltså spenderat lite mer än en timma med att dansa och swinga och ha mig. Kul!
.
Så nu, lätt svettig och illaluktande funderar jag på om jag ska höra av mig och se om någon är på väg ut för en liten onsdagsöl eller om jag ska nöja mig med att sitta och kika på mitt underhudsfett i det trevliga såret i handlflatan. Så svårt val!

Arbete

Båda Systrarna Winkler har blivit erbjudna arbete som sjuksköterskor i sommar. Kul för oss skulle man kunna säga. Mindre kul med den pressen som man sätter på sig själv och att man verkligen måste klara allt det sista i skolan nu...OMG
.

Förlåt för dålig uppdatering

Vi har haft påsklov. Valde att ta ledigt och inte plugga och hoppas att livet löser sig ändå.
.
Vi har firat lillebrors födelsedag, 18 år blev lillpojken så vi drog till Jönköping och gick på bilmässan och sedan sov vi på hotell och gick på krogen!
.
Grattis VÄRLDENS BÄSTA LILLEBROR!!!

Första dagen i KODE

Ute och åkte Cadillac
.
Ute och åkte Cross
.
Cyklade enhjuling
.
Tog en promenad upp på vår högsta punkt och kunde se hela vägen till Angered :)
.
Sen spelade vi "tennis" och oj vad vi offrade oss, men vi klarade vårt mål till slut!!

Home sweet home

Kära gamla Kungälv/ Kode / Göteborg. Nu är vi här igen!!!
.
Hade Mia med oss i bilen och vi chillade i våra fina akademikermössor...I den blir man 5 år igen!
Uppsala Universitet Rules!

RSS 2.0