Tiroler Abend

Igår var det tysk kväll på VG nation. Öl i stora sejdlar och mycket bröst på tjejerna och mycket lår på killarna :)
.
Mumma!!
Nöjd Sev!!
Vi tog oss en Klubbrunda vid 22.00. Vi började dricka öl vid 15.00 så för oss kändes det ganska sent... fast vi var typ ensamma på ställena. Dansade och fulade oss på Norrlands, ÖG och Värmlands :) innan vi gick tillbaka till VG igen!!

Utlovade bilder

Här kommer utlovade bilder från bandyfinalen då vi åkte in på plan iklädda balklänningar och släppte ballonger inför 18.000 åskådare. MÄKTIGT!!!
.
Alla som åkte utan Nicho...
.
Laddar med banan :)
.
Vid sandviken klacken. Lät som om de stod och ropade : VI ÄLSKAR WINKLERS!
Kände ett starkt stöd alltså :)
.
Nationalsången sjungs och ballonger släpps.
.
Puss och hej då!

Packar lite

Packar inför att åka hem på lördag. Vill att det ska vara nu! Ikväll tänkte vi gå på V-Dala och kolla när Glasvegas spelar. Jag är inte taggad. Känner mig inte sugen på att dricka öl och känner mig inte sugen på att vara i samma rum 700 fulla människor. Annars är det som vanligt.

Herrmiddag

Vi spexade för killarna under deras herrmiddag...HETA 80-tals brudar :)

18 000

Fullsatt studenternas och strålande sol. Högtidsdräkt och hockeyrör. Tre feta knippen med ballonger och in på isen åkte vi!
.
Började dagen med pytt i panna, bäska droppar och öl. Fortsatte efter vårt skridskoåkande med punsch.
.
Hörde att vi aldrig kom med i TV för att det blev reklam, men vi hade folk på läktaren som filmade oss så när vi får filmen så kommer den upp här.
.
.
På vägen av isen stal vi en matchboll som vi sedan klättrade upp till Sten Sture statyn med och kastade den på statyn. Det är tydligen tradition och vi är inte dom som bangar!
.
Fler bilder utlovas men vi väntar på dropbox!

TV-gig

På söndag 16.00 skall The Winklers vara med i direktsänd TV.
.
Har fått ett gig på bandyfinalen.
.
Slå på TV4 och se oss åka skridskor i högtidsdräkt, släppa ballonger och sjunga nationalsången!

Körvfest

.
Grill premiår på Sandras balle. Ruskigt mycket körv och skönt häng. Goa Smålandsöl och framförallt: bra briketter!

Morgonpromenad!

Vi har bestämt oss för att morgonpromenera. Nu har vi gjort det fyra dagar i rad. Idag följde vi Anders till hans tenta. Tog en macka med honom och önskade lycka till.


VÅR

Det börjar bli vår i Uppsala. Idag vid kl 8 var det redan 9 grader ute och under dagen tog vi oss hem till Anders och så satt vi i solen och drack kaffe och åt choklad.
.
Livet på en pinne :)
.

Josefin 25 år

Jossan har fyllt 25 år och hon firade det med att bjuda in nära och kära till sin brors pizzeria i Stockholm. Vi bjöds på görgoa pizzor, vin, öl, efterrätt och trevligt häng. Tack Jossan!!
.

FIKA

Idag har The Winklers jobbat fika. Drog runt det hela för egen maskin med lite hjälp av Isa som kom förbi och bakade en kaka.
.
Vi serverade frukostbuffe och kakbuffe. Så gott så. Jennie hade bakat eget bröd till frukosten som smakade toppengott!
.
The Winklers
.
bilder stulna från Isas blogg.

En vanlig fredag

Fredagen:
.
Sandra hade muntlig tenta i Global Medicin, blev godkänd och dansade hem!!!
.
Mysfika med söta Isa!!
.
Skype med Clara o Johanna <3
.
Middag med DojDoj hela vägen från Kungälv och annat löst folk.
.
Avslutat med en bärs på Djäknen!!!!
.
Kan inte bli mer än kanonbra!

Aldrig mer!

Praktiken är slut och nu skall vi inte ha någon mer praktik på sjuksköterskeprogrammet, Vi är grymt glada. För vi tycker INTE att det är kul med praktik.
.
JIPPIII!!

Fan va gött!

Jag klarade kirurgitentan. Glad är en underdrift. Bra lördag. Strax ska jag och Sandra gå till röda korset och kolla utklädande till ikväll och till herrmiddagen nästa vecka.

Fy fan vad jag är bra!!! :)


Hurra.

Sista dagen på sista praktiken gjord! En så sjukt skön känsla! En liten c-uppsats på detta så är vi hemma :) jag är så sjukt lycklig att inte ha praktik mer. Och avdelning vill att jag börjar jobba för dom. Tror att dom gillade mig!


Helgen...

Full helg som vanligt här i Sweedeeeen!
.
Fredagen bjöd på konsert. Sandy, Jen och Mia och annat löst folk var på UKK och kollade Mustasch. Vi fick en snygg visning av Ralfs kuk vilket var kvällens höjdpunkt. Kvällen avslutades på Djäknen med öl, skitgubbe och två psykologstudenter...
.
.
På lördagen jobbades det fika. Vi fick sålt slut på mackorna och ja, mer än så var det inte. På kvällen var det knytismiddag hos Sofie å Anders och bjudna var the Winklers, Jonas, Markus och Eddie. Vi blev sjukt mätta men det var också jävligt gött!!
.
Lyx i överflöd, Spritzers och vit chokladmousse med honungs och romflamberade jordgubbar !

Duktig.

Idag sa min handledare till mig att jag skulle klara av att driva hela avdelningen själv. Jag väljer att ta det som en komplimang. / Jennie.


Nu är man mätt.

Har precis vart och käkat värsta burgaren på Bullit tillsammans med Krister och Tommy. Dom skulle å se Graveyard spela, det hade man ju gärna gjort hellre än att sitta hemma med hosta och dricka te och ha ångest över hur efter man ligger i skolan. Men aja! Mätt som fan är man iaf :)


Kul på riktigt.

I måndags var jag på kmk-sexa. Det var riktigt sköj! Helt okej folk till bords. Sen stört kul när Vg återförenades på dansgolvet. Och efterfest i form av disco i läsesalen. Bra måndag. Var lätt svag och skakig igår men det var det värt. Med vänlig hälsning, Jennie


Kul.

Och lyckan när man kommer till praktiken en timma tidigare för att ha möte med sin lärare och läraren inte längre kan komma. Men visst nej det går så bra. Jag är ju inte trött och förkyld och har absolut inte ont i hela kroppen. Tycker naturligtvis att det är jättekul att få gå hemifån kvart över sex. Trevlig onsdag.


Godkänt!

Tjo! The Winklers blev just godkända på sin projektplan. En högt uppsatt inom psykiatrin skrev under och gav oss tillstånd att göra vår studie. Imorgon börjar jakten på intervjuoffer...
.


Rolig gamling

På praktiken var det en gammal tant som sa till mig att fördelen med att jobba på var avdelning är att vi inte behöver gå på museeum, vi går ju runt och tittar på gamla saker hela dagen...skön tant som syftade på sig själv !

Praktik med golden oldies

Anledningen till dålig uppdatering är att vi är mest upptagna med att ta hand om gamlingar just nu. Vi är mitt inne i en fyra veckor lång praktik. Sandra är på ortoped rehabilitering för gamla och jennie på ett privat äldreboende. Det kanske låter som otroligt roligt och givande....vi lovar; DET ÄR DET INTE! . Praktik är verkligen aldrig roligt. Men men två veckor kvar och sedan skall vi slänga ihop ett examensarbete. Bara vi får tummen ur och blir klara med projektplanen. Grymt välorganiserade tjejer...NOT! . Här har ni Sandy i sjukhuskläderna även kallat fångdräkten ;)

Skottårsbal


RSS 2.0