Trött och varm

Att jobba när det är stekhett ute är inte att föredra. Men svettas som en gris och är väldigt ofräsch. Och jag tänker inte duscha för jag ska ändå jobba imorgon bitti.
.
Bilderna kommer inte upp så jag bjuder på ännu en bra låt:
.

Matchreferat och pattan

Om man är sugen finns här ett matchreferat från matchen i måndags:
ENJOY!
.
och en bra låt bjuder vi på..
.

Pann biff på Gekås

Särskrivning är roligt, det kan vi enas om..eller?
.
Idag när det var så vackert och varmt drog vi fyra glada flickor till Ullared. Vi shoppade, badade och solade. Hade det allmänt gött!
.
Anledningen till våra väldigt dåliga uppdateringar är att det inte går att lägga upp bilder på bloggen. Vi har därför en hel drös med inlägg liggande som väntar på att bli bilduppdaterade och sedan publiceras. Ha tålamod kära vänner!
.
Idag har jag spelat div 2 match. eller DM kalla det vad man vill. Det var kul, fast vi förlorade.
.

Där fick ni Gilleby...

Idag var det match mot Gilleby div 3. Jag tror de var serieledare. Men vem fan bryr sig. Vi vann! Och jag gjorde 1 mål. Lycka! Mina nya skor funkade bra...för lite blåser och skit får man väl räkna med såhär på sommaren...
.
Pappa var där men tog inga kort så det blir ett bildlöst inlägg!
.
Grattis till mig för 3 mål på 2 matcher och Grattis till mig som ska spela DM på onsdag med A-laget...whoop whop!

Midsommar

Midsommar var trevligt. Vi var 14 personer hemmma hos oss som lekte lekar, drack alkohol, dansade och hade det gött.
Resten ska min syster Jennie berätta om när hon får tid.
.

puckadtjej85

Jag tappade ju bort mitt busskort vilket var otroligt dumt av mig. Jag ville inte köpa ett helt nytt så jag hade tur och hittade en på blocket som ville sälja för 300 kr. Jag åkte in till stan och hämtade det igår. Det visade sig vara läkarvikarien på avdelning 9. Kunde bara ha bytt direkt på sjukhuset. Men då hade jag aldrig hittat dessa:
-
-
Där på bordet med udda skor stod dom, rätt storlek, rätt pris och rätt färg...jag blev lycklig. De hade kostat 1999:- men såldes nu för 499:- och jag hade kvar check från när jag var försöksperson så efter den betalade jag 249:- och jag är galet nöjd! Tänk att man kan bli så lycklig av ett par fotbollsdojjor...jag är verkligen störd. Sprang runt ute i trädgården med dom hela eftermiddagen...#puckadtjej85

Sommarjobbet på sommarlovet.

Jag (Sandy) sommarjobbar som skötare på en psykiatrisk klinik. Vi inriktar oss mest på missbruk och beroende men under sommaren kommer de flesta diagnoser att finnas på avdelningen då en allmänn psykiatriskt mottagning har stängt.
Hittills har jag arbetat en vecka och jag har fått göra, se och lära mig en massa. Har suttit X-vak, gått ut med patiienter, tagit in nya, varit på läkarsamtal, haft inskrivningssamtal, dokumenterat, tagit kontroller, gett insulin, kollat blodsocker, ordnat mat, haft samtal, stöttat, gett ut mediciner, städat....m.m. Jag trivs riktigt bra och tror att det kommer bli en riktigt bra sommar. Har 8 veckors jobb framför mig så vi får verkligen hoppas det!!
.
Igår sa chefen att hon kunde ordna så jag hade jobb där när jag tar examen som sjuksköterska. Det skadade aldrig att vara ute i tid. Isf får jag intro direkt efter examen och sedan sjukskötersketjänst. Blev riktigt glad, jag har bara varit där i en vecka och de känner att de gillar mig! Det trodde jag aldrig, har fått mycket positiv feedback från kollegorna med. #Gladtjej85!

Nummer 10

Fotbollsmatch med Vallen, div 3. 5-1
.
Spelade match mot Hamburgsund, det var bara vinst som gällde. Div 3 laget hade inte lyckats få med sig tre poäng ännu så nu jävlar var vi laddade! Matchen började starkt. Malin gjorde första målet efter en ljupledsboll från mig. De nästa två målen gjorde jag och sedan gjorde Stina 2 i andra halvlek. Jag spelade forward nummer2, mottagande och liggande mellan deras mittfält i försvar. De fick in ett mål men det var också det enda de hade! Fan va gött det var, speciellt att få näta två bollar!!!
.
.
Fick + på hemsidan, här kan ni läsa Deas referat från matchen: KLICK
.
Det är hårt, tufft , coolt och fräckt att spela fotboll. Mina skor sprack:
och mitt lår fick en snygg ny design:
.
Fotboll gör livet värt att leva tycker jag!

SKITLIV

Idag gick jag upp så himla tidigt. Skulle vara duktig och ta bussen till tandläkaren men väl framme så inser jag att det inte kommer någon buss. Då går jag tillbaka hem och tar bilen. Tandläkaren kostar 725 kr och jag hade inga hål bara lite nedbruten emalj och borde sluta äta godis och dricka dricka...och så ska jag skölj FLOUR, nvänd Tndtråd och ha en mjuk tandborste...ORKA.
.
Inser på väg hem att jag nog har tappat bort mitt busskort. Det har jag. Och det var helt nytt och kostade 760 kr. Dagens tandläkarbesök blev jävligt dyrt och jag är äckligt irriterad, sur och känner mig värdelös och dålig.
.
hoppas jag blir lite gladare inför aftonen, då ska jag spela match nämligen //Sandra

HURRA!

Idag är en lyckans dag. Resultatet på medicintenta 2 är inregistrerat och både jag och Sandra är godkända.
SÅ JÄVLA GODKÄNDA OCKSÅ!!
Nu slipper vi plugga under sommaren, Sandra kan boka biljetter till Nicaragua och vi slipper ta studieuppehåll.
Hurra för livet!
.

stars and stripes änna...

i helgen var det party i Kungsbacka. Hanna Peace fyllde år! Typ 24 eller nåt tror jag ;)
.
På bloggen SinSisters finns en massa bilder från kvällen och The Winklers syns om en sajjer!!
.
Bästa outfit vann vi:

Hollywood

Nu drar vi på hollywoodfest! Puss
.
GRATTIS HANNA!!
Världens starkaste pappa!

De va la gôtt...

Det känns så underbart att vara på västkusten. Helt plötsligt är det ingen som anmärker på min brea dialekt, den smälter in i alla andras sköna tjôt! Det är bös hit och fläpp dit and I löööv it!
.
.
Jobbar på och står i, idag fick jag ta blodprov på en amfetaminmissbrukare...mycket ärr i venerna kan man säga.

Lördag i Norje...vad händer då?

Sista dagen på festivalen och denna dagen blev blöt av en annan anledning. Vi gick ner till den lilla sjön Östersjön och tog oss ett dopp!
Banden vi kollade:
Raubtier, Goda Grannar,Black Label Society, Thin Lizzy och Ozzy Osbourne. Helt okej men raubtier gjorde en grym spelning så därför har jag börjat lyssna på dom nu!!
.
.
Här kommer lite bilder om ingen misstycker:
oxfilérulle med beasås
after beerpong
ett dopp i det blå. Många fina konster för att ta sig i vattnet så vi!
mera karusell!!
SLUT!

Sweden Rock - dagen som försvann

Fredagen på Sweden rock blev en blöt historia. Redan på andra bandet, Evergray så drog vi igång ordentligt och hela gänget blev askalas. Första spelningen vi såg var Mr. Big och det var bara en låt man ville höra To be with you!! Tänk er en hel hårdrockspublik stå och skråla. Ni behöver inte tänka:
Jag är ju förövrigt grymt dålig på att filma...jag försökte dock dölja att jag filma och det lyckades jag nog med...
.
.
Sedan åkte vi karusell, spelade ölpingis och flummade mest runt resten av dagen. Tills kvällen kom och vi kollade på Whitesnake. Det kan ha varit så att vi såg Mustasch med...men det vet ingen säkert...
-

Vi fick bamse gympa tröjor av en granne...
Hamnade på Umebussen igen
Martin Sandra och Jocke åkte karusell
.
En riktig kanondag...har vi hört :)

Psykiatri

Nu har jag varit på min avdelning i 3 dagar. Börjar bli lite varm i kläderna, hittar ordentligt och vet ungefär rutinerna. Jag tror att det kommer att bli en kanonbra sommar //Sandra

Torsdag SRF 2011

Vaknar upp tidigt för det kommer två sköna snubbar och ramlar in i tältet 7.15. Jocke och Martin som har tröttnat på en full Micke :)
.
Denna dag kollar vi på Joan Jett and the blackhearts. Vi tappade bort varandra inför denna spelning så Sandra stod själv. Det var en jättebra spelning och Sandra som älskar tjejrock var mycket nöjd!
.
Vi kollade även Accept, satt i öltältet och sprang ut och kollade balls to the wall endast. Resten lyssnade vi på.
.
Sist på dagen spelade Judas Priest och det kollade vi på det med. Ibland tror jag fan att han körde singback men vafan, man har sett dom och det var väl det med det. punkt.
.
random husbil, random killar
Så nära var vi!
Även här ösregnade det. Hyfsat mycket blöta kläder vid det här laget. Men inte som våra tältgrannar som bara hade tyggolv i tältet. Jennie sov inte hemma #hatarnärdethänder.

SRF, Dag 1

Lämnade Kode 07.30. Handlade frukostmacka på McDonalds och satte oss och väntade på grabbarna vid gula komarken. Drog oss neråt i Sverige, Micke fick köra vi andra knäckte första. Hann få i oss: Sandra 7, Jennie 8, Jocke 9 och Martin 9 öl på 40 mil...inte helt illa pinkat!
Satte upp tälten och bara njöt av solen och värmen på campingen innan vi gick in på området och kollade CrashDiet. Hälsade på hos farsan, martina och dom andra i stugan. Fick en go gulashsoppa.Till sist Hardcore Superstars. När Hardcore gick på kl24:00 öppnade sig himlen vi stannade tills vi höll på att frysa ihjäl.
.
Fräscha tjejer...

Vi är hemma, vi överlevde!

ÄR verkligen skittrött nu och måste vila mig.
Har gjort ett album på FB att se på för vänner och det kommer att komma här med men jag orkar inte nu.
Sprang på Nanne och Peter Grönwall...
#hatarnärdethänder.

4 dagars party starts NOW!

Sandra och Jennie Winkler är redo för festival!!!
.
Sweden Rock Festival HERE WE COME.
.
Ps. Eftersom varken jag eller Jennie är särskilt hitech och inte har Iphone och sånt kommer det bli aningen skrala uppdateringar...och vi kommer antagligen att vara fulla och jävliga så oj vad mycket uppdatering det blir när vi kommer hem.Ds.
.
HA EN GRYM HELG!

Boys dont cry...

Riktigt cheezy men jag gillar texten...
.

En husvagn med 35005 sovplatser...herrejävlar

Idag har jag haft ont i halsen. Inte bra inför stundande SRF men jag har skyllt min dåliga hälsa på värmen och hoppas att jag bara har inbillat mig feber. Imorgon drar VI!
.
Har varit på sjukhuset och fått schema idag, jag (sandra) skall arbeta på Missbruk och Jennie på Psykos. Vi har även fått att vi jobbar precis tvärtom varandra så att vi kommer inte att spendera många helger ihop...
.
Ett passerkort passade vi på att fixa:
Så nu är man behörig på sluten avdelning!
.
Ikväll har jag, Jennie, Peter Terese och Bide sett Sverige krossa Finland och vi anser nu hockeyfinalen utraderad och Sverige är återigen den bästa nationen i allt vad idrott heter.
Han kan inte bara lira boll grabben...

Fotboll i hettan, I will survive.

Inte mycket hjärnaktivitet kvar nu. Har tränat fotboll i värmen och antagligen svettats ut all vett som jag har haft...nåväl det gick ju ganska fort...
.
Haft mormor och morfar på besök och druckit saft och ätit kaka.
.
Räknat ut att Jennie är skyldig Sandra 2222kr. Lyckat!
.
Det är så varmt i mitt rum, här kommer en bra bit:
On this bed I lay, losing everything
I can see my life passing me by
Was it all too much or just not enough?
Wake me up, I'm living a nightmare

för vi vill bara bara bada hela dagen, havet är vår vän!

Idag har jag först varit på Rörtängen och badat, årets första dopp, och fiskat lite krabbor med Bengan, Kajsa och Marcus. Kajsa är från Kristianstad och där finns inga krabbor så detta fenomen är något nytt för henne. Och jag förstår, att fånga krabbor är roligt!
.
.
Sedan tog jag en cykeltur till Ekarvallen och kollade fotbollsmatch, 1-1. Cyklade hem och bytte kläder och drog till Stenungsund och hängde med mina lagkamrater, grillade körv och lekte med en volleyboll! Life is great!!
.
-
När jag körde hem stod det en stor jävla älg på våran väg...COOLT!
.
Gött med ännu en grym dag...//Sandra

Mysteriet med knölen, del 3

Läkaren har ringt och pratat med mig som utlovat efter att de tittat på mina röntgenbilder.. Som sagt har det inte bildats något ben men eftersom den gör ont och är ivägen vill han att en ortoped tittar på den växande broskklumpen på knät. Tid finns 7 juni...men då kan ju inte jag...FÖR JAG ÄR HEMMA!

Så detta får fortsätta efter sommaren om jag inte adressändrar och skriver mig hemma...Vore väl lyckat om de vill operera så kan jag ta det som ett studiebesök under kirurgi/ortopedi-kursen som vi har nästa termin. Fuck it!
.
KNÖLJÄVEL.
Bara det aldrig blir såhär igen.

Det händer mycket när man är på andra sidan Sverige...

Tänk vad mycket som har hänt på hemmafronten.
.
-pappa har sålt citoträngen och bytt mot en cheva Blazer:
Knicken har skaffat ännu en bil som ska bli epa inför wings and wheels:
Bilpark Winkler blir bara större och större. Men det är nu en bil till salu:
Intresserad hör av er!!

Sol vind och vatten, höga berg och djupa hav...

Varför bor inte alla på västkusten??
.
Idag har det varit chill på tomten, båttur till marstrand med pappa och lillebror.
Grill med polare i fästningsparken med Krocketmatch och frisbee...livet är så enkelt när solen skiner och man är omringad av underbara människor.
.
WONDERFUL!

ligger ner och skakar...

Jag säger bara att fy satan vad bakis the Winklers varit idag. Innan kl 17 fick vi i oss endast pepsi. Hela kroppen skakade och illamåendet och svagheten kom i vågor. Livet har varit riktigt tungt.
.
Vi har dessutom färdats 50 mil i bil...Rut fick köra bilen för ingen av oss andra var i kördugligt skick. Det var sandra, jennie, anders och rut i bilen. Tre av oss var på personalfesten...Fy fan alltså!
.
Trots denna bakfylla har vi ändå:
-Städat gamla lägenheten
-Städat nya rummet
-packat bilen
-gått till hemköp
,
fräschtjej85 som man brukar säga. AWSOME! För övrigt har jag varit på landets sämsta Mcdonalds. I VÄSTERÅS på erikslund. Milkshakemaskinen var trasig, sprite var slut och de glömde att ge oss plusmeny...ILLA!!
.

Satans jävla skitfotboll

I torsdags skulle jag ha spelat sista matchen med mitt fotbollslag i Uppsala. Var sjukt laddad och redo. Hade stressat som ett as hela dagen eftersom jag och Jennie håller på att flytta samtidigt.
.
När jag kommer till samlingen får jag reda på att det har blivit något fel med min övergång till Vallen och jag är redan överskriven. Jag får alltså inte spela match. Blev så jävla arg och besviken. Tränaren vill ha med mig så att jag kunde sitta på bänken och vara positiv. Tyvärr kunde jag inte vara positiv så jag åkte tillbaka hem och drack alkohol istället.
.
Trist slut på säsongen för mig. Gav laget en kram och hälsade trevlig sommar. Laget vann matchen förresten.Nu ska jag lira med Vallen i sommar.
JÄVLA SVENSKA FOTBOLLSFÖRBUNDET!!
.

Personalfest

OMG!
.
Sicket jävla drag redan från början. Go middag och och mycket alkohol. Hyllningar till de som arbetat bra och varit superjobbare. JAG OCH JENNIE fick ofcourse utmärkelser och blev hedrade för att vi var bra jobbare och för att våra bröst drar in mycket dricks!!
.
.
En mycket lyckad kväll. Jag sov hemma hos Julie för jag var arg och Jennie hade manligt besök vilket jag inte ville ligga i samma rum som.
.
.
Ett bra avslut på terminen. Nu drar vi till västkusten i 3 månader!

Irriterad

Sandra är arg, hom fick inte spela match,,,det var säkerligen bra..ARG!!!!

Sista kvällen med gänget.

Det känns alldeles konstigt att man ska lämna Uppsala och tillbaka Västkusten. Inte konstigt för att man inte vill komma hem utan för att man är så van att vara här och kommer att sakna alla som man ser varje dag, fler gånger om dagen.
.
I måndags var sista dagen då de flesta var kvar i stan. Vi passade på att käka lunch med Nina och Jossan. Med trevliga visiter av Tilda och Erika :) För att lyxa till det gick vi till en civil restaurang nere vid ån och riktigt myste till det. Fläskifile med rödvinssås och fiskgryta blev det. Mums!
.
SÖTA TJEJER!
.
På kvällen började jag, Johanna och Clara med öl på Orvars innan vi mellanvinade hos Johanna och mötte upp Sandra för att käka middag på Kalmars. Kalmars har allt bra mat! Burgare och enchiladas vart det och vi var mycket nöjda! Även här blev det lite öl och vin. Johanna fick napp och drog strax innan oss som utan napp tänkte att vi skulle sjunga lite kareoke. Så ut på stan för att hitta en kareokeklubb men tråkigt nog var allt stängt. Vet inte om det var tur för alla andra att det var måndag men vi var rejält taggade.
.
MINDRE SÖTA TJEJER..
.
Idag har vi jobbat uthyrning. Jag var kock och Sandra hovmästare. Fixade naturligtvis detta hur bra som helst om man räknar bort att vi fick larmet att gå på morgenen och att brödet blev aningens bränt. Men va fan! Orka hänga upp sig på småsaker. Nu kollar Sandra ögonen och när det är klart så går första lasset mot nya lyan. TJohej.

RSS 2.0