16, 5 timmars arbete

Fredag jobbade the Winklers på klubben Strangers. Blev till att stå bakom baren och i garderoben. Grymt gött gäng med vissa undantag. Börjar ju få riktig koll på det här med att servera öl, sprit, vin och skumpa!
.
Igår lördag så arbetade vi tillsammans med Julie och Robin på ett bröllop nära Strängnäs. Det var en jävla bit ut i skogen och vi kom fel ett par gånger. Vi arbetade för ett företag som hette...Hornuddens trädgård som catrade och behövde lite serveringshjälp. Det var vitt och vi fick 90 kr/h och sen ska man ju skatta och sånt där. Det var kul och jättegod mat. Älg med rödvinssås till huvudrätt bland annat. MUMMA!
.
.
På vägen hem körde vi naturligtvis fel igen och hamnade på rastplats Frösvi...och där frös vi och bröt mot den svenska lagen! Efter ett tag kom vi dock hem. Då drack vi upp våra sista öl...för efter jobb krävs det öl, det är en lag!

Sjuk.

I lördags jobbade vi på ett bröllop på en söt byggdegård som låg jättefint på landet. Det var roligt. Mindre roligt var att köket där vi jobbade hade fönstren öppna hela tiden och jag hade ingen allergitabletter med mig. Min allergi gick under natten över till hosta och förkylning. En helvetes jävla hosta som höll mig från att sova ordentligt. Tur att det är söndag idag och man kunde sova tills på eftermiddagen. Vad den fysiologiska förklaringen till är har jag men ingen aning om men sjuk är jag och störigt är det.

Nog var det krig alltid...

Fotbollsmatch igår förmiddag. Vi förlorade. Det var jättetråkigt.
.
Jag fick en boll på näsan så att blodet sprutade och jag var tvungen att byta tröja innan jag fick in på plan igen. Och då i typ småflickornas tröjor så den var tajt och fin...
.
.
Får beröm av tränaren för min insats och för att han tycker att jag utmärker mig på matchen. Jag blir glad för jag kämpade och ville det vet jag. Gjorde inte mycket bra men försökte att ge de andra laget en match.
.
Sista matchen på torsdag, sedan åker jag hem till Kungälv och så börjar jag att lira med Vallen under sommaren, fick licens och grejer från Svenska Fotbollsförbundet igår!

The last quiz

Igår var det quiznight på VG. vi var astaggade och jag och Clara laddade upp med chilinötter, daim, öl och några intesiva omgångar Letramix för att sätta fart på hjärnverksamheten. Det krävdes ganska många omgångar för jag var så fruktansvärt dålig :P
.
.
Det var roligt men samtidigt lite sorgligt eftersom att det var sista gången. Plus att varken Julie eller Robin var där vilket betyder att det legendariska MC Bandsåg inte var med som konkurenter. Men för att inte någon annan skulle ta hem vinsten så fick Weelchairs on fire plocka fram hjärnorna. Vi avslutade stark med att sätt för oss nytt rekord. 24,5 av 30 på kunskapsquzen, inte dåligt! Och musikquizen - ja klart att vi vann den!
.
.
Våran härliga inspektor L-G var med i vårt lag!
.
Efter att Djäknen stängde övergick det hela till att bli världens jävla disko med städöl i mänder. Det är så himla lätt hänt när man har fri tillgång till pumpen..
.
.
Idag har vi vårt sista seminarie och sen har vi sommarlov :D HURRA!

Mysteriet med knölen, del 2

Idag har jag varit på röntgen. Det gick fort snabbt och lätt och jag hade en mycket trevlig röntgensjuksköterska. Han berättade och förklarade ganska myckey. Han kunde inte säga vad det han såg betydde men han sa iaf vad han såg
.
Knölen har ännu inte blivit ben utan är något mindre tätt, typ brosk, så den syns inte på röngen. Jag frågade om det var bra eller dåligt och så sa han att det får min läkare berätta för mig. Han ringer väl mig om drygt en vecka. . . Så nu är det bara att vänta.
-
Jag har googlat men har inga ideer på vad det kan vara...sitter ju presis vid ett scenfäste och det kan ju aldrig vara bra, men än gör det ju inte speciellt ont heller!

Sandra måste dö, jag måste skära av hennes huvud!

Igår var det NSK (nationssammankomst) Nya poster inom nationen skulle väljas. Jag och Jennie hade sökt till 6Mästare. Då har man hand om puben en gång i veckan. Vi var sex som hade sökt men skulle vara 5.
-
DET VAR JAG SOM VALDES BORT!
-
Klicka på bilden för en bra låt!
.
Jag tolkar det som att jag är sämst och dålig. Att jag var fulast på scen och att jag är värdelös människa. Jag blev riktigt ledsen först, det var ju liksom 5 av oss som redan snackat ihop oss och ville bli. Men jag får väl lägga min tid på annat, typ jobba i puben?
.
Efteråt var det sexa(det betyder fest) och det var riktigt kul. Var hemma 04.23 och det var ljust och fint ute och jag hade druckit otroliga mängder alkohol eftersom vi började med grogg redan lunchen...
Älska livet som student!!
.
Jennie och Annie
Anders, Clara och Sandra
.
SANDRA MÅSTE DÖ...IKVÄLL!!

ONSDAGSGROGG

Groggar är något av det bästa jag vet. Onsdagsgrogg synnerhet. Fast det är nog bara för att det är onsdag idag.
.
Jag, Sandra och Clara filurar på vad vi ska säga i våra tal till NKS ikväll. Groggen inspirerar oss.
.
.
Om jag var ett trädgårdsredskap så skulle jag ha vart en skördetröska.

Annars finns det ju alltid alkohol...

Tentafan är skriven och livet måste gå vidare. Man vill ju säga att man fick alla rätt men jag tyckte att tentan var konstig och visste inte alls vad dom ville ha fram. Jävla skit!
.
Nu skulle vi ha ätit våfflor men det vill inte Jennie. Clara skulle ha givit mig och Jennie en drink men hon ligger och sover. Hoppas resten av dagen blir roligare.
.

Mysteriet med den mystiska knölen

Jag (Sandra) har fått en knöl på mitt knä. Den sitter under knäskålen i början av smalbenet. Sedan början av året har den bara växt och växt och jag börjar bli ganska konfunderad. Det är inte mjukt utan stenhårt som om ett nytt ben håller på att växa ut!
.
Kass bild- I kow men vafan ni fattar läget!
.
Igår var jag hos läkaren på vårdcentralen, han hette något jag inte ens ska våga mig på att uttala men han bestämde sig för att det där skulle röntgas...
.
Så någon dag i veckan ska jag smita till röntgen på drop-in tid och så får vi se vad detta kan vara för någon mystisk benbit som växer ut från mitt ben och sitter ivägen för mina benskydd!

Om 8 timmar går vi mot gaskammaren aka tentasalen...

Idag har vi pluggat som grisar jag och syster. Antagligen mer än vi någonsin pluggat innan. En fördel hade ju varit om vi hade gjort det även de andra dagarna inför tentan men nu får vi vara nöjda med att vi allvarligt har pluggat hela dagen.
.
Nu är vi fucking helt slut och vill bara få den där jävla skittentan överstökad.
.
.
Vi råkade ta fram den gamla tentan...ingen bra ide...frågan är om vi hade klarat den ens idag. Jävla skittenta!!!

Dåligt humör

Man kan ju inte direkt påstå att man är taggad på livet när man själv sitter inomhus och pluggar för en omtenta och alla andra är på Snärkan och festar i solen. Men är man dålig får man skylla sig själv. Då har man inte förtjänat att ha roligt.
.
Dock hade vi jävligt roligt i lördags när vi var på vårbalssläpp!
Först käkade vi prinskorv och potatis och gräddfil och köttbullar med massa gött folk.
.
.
Sen kom Annie och gjorde oss glada med ett helt fat kladdkaka och negerbollar.
.
.
Kvällen bjöd på massa dans, öl, sång och skitsnack men sen vet man inte riktigt vad som hände.. :P
.
.
Sandra lär ju iaf ha vart snyggast hem på natten i Claras innetofflor och sin påse med chips och jag har aldrig blivit lika stirrad på som när jag var på väg hem vid 13 tiden på söndag. Folk vände sig om och pekade på mig. Jag tar det som att de var avundsjuka på att jag såg ut ha haft en mycket trevligare kväll en dom. Tjo.

Köttar-Sandra

I lördags spelade Sandra match...bortamatch i Märsta. Det ligger ut mot Stockholm. Vi vann matchen med 1-0 och jag spelade defensivt hela matchen. Def innermitt, mittback och ytterback.
.
Grillen dagen innan gjorde att jag innan samlingen inte var världens fräckaste människa men jag taggade till, drack resorb och tog lite paracetamol och sen körde jag på och köttade lite. Det är min nya stil, när man inte längre har snabbhet, teknik eller andra kvaliter så får man kötta och trycka ner dem lite. Fick inga kort så jag gjorde det antagligen snyggt :)
.
Från hemsidan
-
"Lördagens match mot Rosersberg slutade med seger, 1-0, Elin Lindström målskytt tidigt i den första halvleken. 

Matchen var en besvikelse, dock fanns det några glädjeämnen!

- Elin Lindström fortsätter att leverera mål, andra målet för säsongen idag. 
- Olivia Hedman debuterade med ett gott resultat.
- Johanna Degerman, första nollan för henne och laget. 
- Sandra Winkler som vanligt duktig och viktigt spelare
- Matchen spelades på en fin arena i Märsta.

Det största glädjeämnet är att vi vinner matchen trots dåligt spel. GUSK lyfter spelet i andra halvlek men kommer aldrig upp till någon normal standard."

Vad är väl en bal på slottet?

Vårbalen var igår. The Winklers bestämde sig för att gå på släppet. Tillsammans med Slaggan och Clara:
-
.
På släppet behöver man inte ha balklänning vilket kändes otroligt skönt. Bara grejen med klänning som är lite snoffsig sådär gjorde att båda två av systrarna Winkler kände sig lite obekväma. Sandra fick ändå på sig nitarmband och lite rockiga skor till sin outfit!
.
Kameran med kvällens bilder ligger hemma hos fru Clara så fler bilder får laddas upp i veckan!
.

Tala i tungor som i Santa Monica...

Igår var det fredag och det händer ju bara en gång i veckan. The Winklers firade det med att grilla med goda vänner. Kollektivet Äppelmoset slog glatt upp sina portar för oss alla. Kubb och kaffe och alkohol och annat kul blev det, KANONKUL:
.
Grillmaster Jennie Winkler
Sämsta kubblaget
.
En fråga dök upp...varför heter det isbergssallad?...det beror alltså på att salladen frös när man fraktade den första gången...KURIOSA!

Uppsalas sjukaste systrar

Systrarna Winkler från BÄSTKUSTEN ( Kungälv) leder denna blogg.

Vi båda pluggar till sjuksköterskor i Uppsala...i samma klass. Det slutar inte där, vi bor även ihop...för tillfället på 10m2, det är tur för Sandra att Jennie inte är sen på att ta bortamatch. Lite sjuksköterskesnack kommer det att bli...och det händer ju då och då att det sätts en PVK på fyllan...

Vi hamnar ofta utomlands på somrarna de senaste två åren i California där L.A. och San Diego är favoritstäder. Och ja, vi har rest tillsammans med.

Lyssnar mycket på musik gör vi, framförallt rock'n roll men vi är inte sena på att slänga på schlagers och sjunga hellre än bra. Sweden Rock Festival blir det för tredje året i rad!

Vi har en stor skön släkt och goa vänner som vi gärna umgås med. Vilka man även dom får lära känna här i bloggen..HURRA!

Sandra är en sportnörden som spelar fotboll i div 3 medan Jennie vägrar att träna trots att hon har köpt en gymkort. Hon ser endast på sport för att man får dricka öl då!

Ingen av oss bangar helle den årliga traditionen vinfotboll eller en omgång BEERPONG!

.

Mer om oss kommer att komma efterhand...

Frågor på det??


Rökning är skadligt, sluta upp med det!

Imorse var vi sjukt pepp. Uppe tidigt till Medicinska biblioteket för att skriva hemtentamen. Vi rev av den på två timmar. Man skulle väl kunna säga att det kändes sådär. Har inte alls varit speciellt uttömmande i mina svar...fast det skulle man å andra sidan inte. FUCK IT! När jag hört vad andra svarat, så har vi svarat annorlunda kan man säga :)
.
Den är inlämnad och inget kan göras åt det. Så vi gick istället hem till The Winkler Residence och satt på balkongen och drack en vodkadrink...för det vet vi att vi kan.
.
#sommarflickan
.

Pirater

Igår var vi på bio. Kollade in Jonny Depp som Jack Sparrow...han är sjukligt snygg. Filmen var som att titta på någon av de andra i serien men vafan, man gick dit för att se sexig man och det fick man ju...
.
Dessutom tog vi en öl på Orvars innan så kvällen blev kanonlyckad!
.
Clara, Jennie o Johanna

Att studera inför en omtenta

Jag och sandra håller på att plugga inför våran omtenta nästa vecka. Den feta tentan som avgör om vi får fortsätta till T5 eller inte. Vi borde alltså vara mer peppade att plugga än vad vi är. Jag sitter och läser om njurarna och alla olika sjukdomar som kan drabba dem. Jättemånga sjukdomar!
.
.
Därför så skiter vi i detta nu och går på stan och kollar efter klänningar som vi kan ha på vårbalssläppet på lördag. = mycket mera roligt och nödvändigt :)
.
Jennie

Uppsalas sjukaste systrar

Hej världen!

SÅ JÄVLA SNABBA TJEJER

Haha Jennie klådde Sandra med två minuter på GBG-varvet. Vi har ju alltid vetat vem som egentligen är den sportiga av oss :P
.
http://results.goteborgsvarvet.com/resultat/2011/index.php?&content=list&event=GHLF&lang=EN&num_results=25&page=1&pid=search&search[name]=Winkler&search[firstname]=Jennie&search[club]=&search[nation]=&search[start_no]=&search[yob]=&search[postcode]=&search[postcode_range_from]=&search[postcode_range_to]=&search[city]=&search_sort=name&search_sort_order=ASC&top_results=3&type=search&favorite_remove=9999991540B3150000044CEF
.
Haha.

RSS 2.0