Det är väl själva faaan

När man går in för att uppdatera bloggjävel så fungerar det inte att lägga upp bilder. Jag som var på hugget med att berätta om min resa till Nicaragua. Får hoppas att det fixat sig till ikväll för då gör jag det efter fotbollsträningen! Puss på er

Det där med att sova!

Ja det där med att sova har jag typ slutat med. Blir inte många timmar per natt. Känner dock inte av det. Är ju ganska gött att ligga och lyssna på musik och filosofera mitt i natten. Då kan ju ingen hävda att man har andra saker att göra som är mer vettiga. . Jag är jättesugen på att köpa kakburkar. Och baka fina kakor och lägga i sen ställa dom på något trevligt ställe i köket. Det ska jag göra när jag flyttar och har ett kök som jag faktiskt trivs i och tycker om. Mysigt. .

Wehej

Det där med att plugga och skriva projektplan går sådär. Antar att jag kommer att göra det på söndag kväll. Jag klara inte av att koncentrera mig om jag inte är stressad. Också svårt att koncentrera sig när Jax har klippt sig och är sjukt snygg. Jag har fastnat i Sons of Anarchy. Mycket bra serie. Idag har jag och Avery bakat massor inför fika i helgen. Eller ja, så mycket som vi orkade producera på två personer och utan planering. Jag gjorde 7 stycken asfina kanlelängder. Var väl på tiden att jag lyckades med något som innehåller jäst! Länge sen sist. Men nu är bullmamma Winkler är tillbaka!

Göttig Söndag!

Har promenerat till Media Markt och till ÖB. Köpte en kamera till Clara. Sen backade vi semlor till middag. Göttig söndag!


Svensk mark!

Nu är Jennie hemma igen efter en fantastisk vecka på Island. Ett första klassens land med typ väääärldens sötaste huvudstad (som Nella hade sagt). Riktigt jävla grymt.


RSS 2.0