Sista kvällen med gänget.

Det känns alldeles konstigt att man ska lämna Uppsala och tillbaka Västkusten. Inte konstigt för att man inte vill komma hem utan för att man är så van att vara här och kommer att sakna alla som man ser varje dag, fler gånger om dagen.
.
I måndags var sista dagen då de flesta var kvar i stan. Vi passade på att käka lunch med Nina och Jossan. Med trevliga visiter av Tilda och Erika :) För att lyxa till det gick vi till en civil restaurang nere vid ån och riktigt myste till det. Fläskifile med rödvinssås och fiskgryta blev det. Mums!
.
SÖTA TJEJER!
.
På kvällen började jag, Johanna och Clara med öl på Orvars innan vi mellanvinade hos Johanna och mötte upp Sandra för att käka middag på Kalmars. Kalmars har allt bra mat! Burgare och enchiladas vart det och vi var mycket nöjda! Även här blev det lite öl och vin. Johanna fick napp och drog strax innan oss som utan napp tänkte att vi skulle sjunga lite kareoke. Så ut på stan för att hitta en kareokeklubb men tråkigt nog var allt stängt. Vet inte om det var tur för alla andra att det var måndag men vi var rejält taggade.
.
MINDRE SÖTA TJEJER..
.
Idag har vi jobbat uthyrning. Jag var kock och Sandra hovmästare. Fixade naturligtvis detta hur bra som helst om man räknar bort att vi fick larmet att gå på morgenen och att brödet blev aningens bränt. Men va fan! Orka hänga upp sig på småsaker. Nu kollar Sandra ögonen och när det är klart så går första lasset mot nya lyan. TJohej.

Kommentarer
Postat av: Sin Sisters

HEEEJ SNYGGINGAR!!

Ni e så fina, saknar er! Näe, har inte fått något mail om Hannas fest?? Så ni kommer alltså?! GISSA om man blir glad! Ni får ta med vem ni vill :) vi hörs av på telefon, H är hemma den 8:e Juni! PUSSAR & KRAMAR

2011-06-03 @ 00:01:10
URL: http://sinsisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0