Konferans

Vi har vart på konferans med VG i helgen. Det var helt stört roligt! Vi i bästa Winkler bilen med Clara, Sophie och Sev. Festen var igång redan där. Första stopper var Donken i Marieberg och efter det drog vi ner till Sjötorp! En väldigt söt och idyllisk liten by. Vädret var konon och vi drog ner till Vättern och bade lite.
.
Sen lagades det pizza och vankades dricklekar och en jävla massa dans.
.
.
.
.
.
På lördagen så var det frukost med nybakat bröd och solsken som ganska fort byttes ut mot ösregn. Då städade vi och gjorde oss redo för nästa anhalt på resan. Sventorp och 3Q Emmas lantgård! Så jävla mysigt ställe. Med getter, huundar och massa köttkor. Hos Emma hade vi lite seriösa diskussioner om alkohol och ansvar och framtiden så att det skulle kunna räknas som konferans. Sen blev det femkamp med fyhjuling, höbalsrullning, stövelkast och dragkamp. Lag Nick Borgen var delad etta men förlorade finalen i ölburksstapling.Där någonstans var vi hungriga igen så Jennie grupp förberedde middagen: egenproducerat kött från gården med ungsstekt potatis, tzatziki och grönsaker. Mumma. Samtidigt förberedes kvällens underhållning.
.
.
.
.
.
.
.
Det blev en riktigt bra middag med sång, tal, spex, snaps och massa massa mer sång. Lite dans också? Jadå!
Jennie och Clara gick till husbilen för att göra något och Jennie gör det fatala misstaget att somna vilket gör att jag missar resten av natten som bestod av att Anders ramlade ner från trappan i ett brännässlesnår. Tydligen legendariskt.
.
Söndagen handlade mest om att överleva:P När vi kunde köra bil tog vi vägen förbi Skövde och drack kaffe med Anders föräldrar. Åkte förbi och hälsade på Sophies syster. Stannade en sväng i Örebro för påfyllning av chips och godis innan vi anlände till Uppsala. Sömn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0